Kom verder bij elkaarmet je ideemet je verhaalspringenvooruitdan je dachtnaar buitenmet je bedrijfmet je vraagonlinemet filmin de kerkgroeier

je komt niet
verder als je
niet weet wat
je tegenhoudt

Je kunt een auto niet tunen zonder onder de motorkap te kijken.
Daarom willen we alles weten.

Wat wil je bereiken? Wanneer is dat doel volgens jou behaald? En waar kunnen wij helpen?

Kom verder

Dikke buik of dikke biceps?

Dikke buik of dikke biceps: het is allebei groei. Maar slechts een van de twee is gerichte groei. En voor gerichte groei heb je een doel nodig, een strategie en een tijdspad. Wij noemen dat een groeipad: een roadmap met de groeispurts die jouw bedrijf verder brengen. Hier lees je hoe we dat aanpakken.

Uurtje-factuurtje in de Blokkerk

Er is geen betere plek om de geesten te openen dan de voormalige St. Michaëlskerk in Blokker. Zou het de lichtval door de glas-in-loodramen zijn? De pilaren en bogen, de gezangen die – als je heel goed luistert – nog door de kapel galmen? Wij weten het ook niet. Maar terwijl we gratis en vrijblijvend kennismaken, ervaar je het geheid: hier groeien ideeën.

Groeivragen

Groeivragen

Wat wil je laten groeien? Wil je meer naamsbekendheid, meer conversie uit je webshop, een bredere doelgroep aanspreken, een nieuwe markt aanboren, een product of dienst introduceren? En moet je dan misschien ook nieuwe medewerkers werven? Tijdens de kennismaking formuleren we de groeivragen waarmee we jouw groei focus en richting geven.

Creatieve groeisessie

Nu we scherp hebben wat je wilt bereiken, is de vraag: hoe gaan we dat doen en welke groeimiddelen gaan we inzetten? We doen je een voorstel voor een vervolgtraject van een of meer creatieve groeisessies waarin we een groeistrategie ontwikkelen en aan een tijdspad koppelen. Inclusief ‘groeilamp’: een onderscheidend idee of ijzersterk verhaal waarin alles samenkomt.

groeipijn

Maken, creëren, bouwen

We hebben nu je groeipad helder en de offerte die je erbij ontvangt zorgt dat je precies kunt bepalen hoe je jouw groei vormgeeft. Belangrijk, want dat voorkomt onduidelijkheid over verwachtingen en kosten. En nu? Maken, creëren, bouwen. We presenteren tussentijds de vorderingen zodat iedereen op de hoogte en betrokken blijft. En sturen bij als dat nodig is.

Klaar met een knal

Is het klaar, is alles akkoord en iedereen aan boord?
Dan presenteren we het resultaat van onze inspanningen met een luide knal aan de buitenwereld. We pakken meteen door: monitoren en bijsturen om de opbrengst van groeispurt 1 steeds verder te verbeteren. En terwijl jij daarvan de vruchten begint te plukken, gaan wij aan de slag met
de volgende groeispurt.

Want je bent nog lang niet uitgegroeid.

werk