Kom verder bij elkaarmet je ideemet je verhaalspringenvooruitdan je dachtnaar buitenmet je bedrijfmet je vraagonlinemet filmin de kerkgroeier

kom
verder
voor een
bakkie

Bakkie in de Groeikas?

Er is geen betere plek om een buitengewoon bakkie te drinken en de geesten te openen dan bij ons in de voormalige St. Michaëlskerk in Blokker. Zou het de lichtval door de glas-in-loodramen zijn? De pilaren en bogen, de gezangen die – als je heel goed luistert – nog door de kapel galmen? Wij weten het ook niet. Maar terwijl we kennismaken ervaar je het geheid: hier groeien ideeën. Bakkie doen?

Wat gaan we doen

Wat gaan we doen

We vertellen kort wat we doen, maar luisteren vooral naar jouw verhaal; wat inspireert je en drijft je in het bedrijfsleven? Wat zijn je uitdagingen? Wellicht kunnen we elkaar verder helpen.

Groeier?

Wij bieden creatieve oplossingen voor bedrijven en organisaties die niet bang zijn voor buitengewone ideeën. Voorbij business as usual en voorbij gebaande paden. Je zoekt natuurlijk iets wat aandacht genereert en je vooruithelpt. Daarom zetten we print, web of film in op een manier die jou verder brengt.

werk
animatie
Hoe drink jij je koffie?

Dus, bakkie in de Groeikas? Mail Frank of maak gewoon gelijk een afspraak.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.