Kom verder bij elkaarmet je ideemet je verhaalspringenvooruitdan je dachtnaar buitenmet je bedrijfmet je vraagonlinemet filmin de kerkgroeier

techniek
is overal
om ons heen

TechniekPact West-Friesland

Diverse technische VMBO-scholen, opleidingsbedrijven, de Westfriese Bedrijvengroep en gemeenten hebben zich verenigd in TechniekPact West-Friesland. Voor dit pact creëerden wij een platform ter promotie en stimulering van technisch onderwijs in West-Friesland. Met als doel het versterken van techniekonderwijs, het verbeteren van de aansluiting met de technische arbeidsmarkt en het laten stijgen van het aantal deelnemers aan een technische studie.

Onze creatieve geesten creëerden een concept met herkenbare technische elementen en frisse kleuren. Deze huisstijl vertaalden we door op de landingspagina; www.techniekdoethet.nl met daarop een te gekke video over techniek, pakkende teksten en hippe fotografie over werkzaamheden en mogelijkheden in de techniek. Deze pagina linkt ook eenvoudig door naar het opleidingsaanbod per deelnemende school; Tabor College, d’Ampte, Clusius College en Martinuscollege. De brug naar deze landingspagina werd geslagen door korte promotiefilms in te zetten in een social media-campagne en dankzij retargeting creëerden een enorm bereik in West-Friesland.

Congrestifal
Als kers op de taart was daar het Congrestifal. Ter promotie van dit event verzorgen wij abri- en Facebookcampagnes en e-mailmarketing. Met als resultaat een volle zaal met de beste professional in het basisonderwijs! Als afsluiter ontvingen de dolenthousiaste bezoekers een door ons ontworpen en geproduceerde KIT boordevol informatie ter promotie van wetenschap en techniek in de regio.

  • Branding
  • Huisstijl
  • Website
  • Social media

Ook bouwen aan een sterk merk, met een eigen gezicht?

kom verder