Kom verder bij elkaarmet je ideemet je verhaalspringenvooruitdan je dachtnaar buitenmet je bedrijfmet je vraagonlinemet filmin de kerkgroeier

handzame website
voor handgesmeed
tuingereedschap

Sneeboer & Zn

De wortels van Sneeboer & Zn. gaan meer dan honderd jaar terug. Inmiddels staat het handgemaakte tuingereedschap van thuishaven Bovenkarpsel tot Tokio bekend om de uitmuntende kwaliteit en het uitzonderlijke gebruiksgemak.

Maar de website bleek aanmerkelijk minder gebruiksvriendelijk dan het assortiment dat erop werd aangeprezen. Geen probleem voor de online landschapsarchitecten van Groeier. We ontwikkelden een meertalige website met evenveel aandacht voor gebruiksgemak als het tuingereedschap die het familiebedrijf aanbiedt.

Naast een overzichtelijke webshop met efficiënte betaalmodule hebben we i.s.m. Filmmacht gezorgd voor tientallen aantrekkelijke how-to-video’s op de productpagina’s. Zoveel moois moet natuurlijk goed vindbaar zijn, daarom legden we samen met SEO Ninja verschillende paadjes aan tussen het tuintje van Google en dat van Sneeboer. Voor de techneuten: die paadjes zijn per regio in te regelen voor maximaal resultaat.

  • Website
  • Webshop
  • Film

Ook bouwen aan een sterk merk, met een eigen gezicht?

kom verder