Kom verder bij elkaarmet je ideemet je verhaalspringenvooruitdan je dachtnaar buitenmet je bedrijfmet je vraagonlinemet filmin de kerkgroeier

Effe
korting
klikken

RegioDeals

Wat in 2013 begon als WF Deals, dé partij waar je lokale uitstapjes tegen een flink gereduceerd tarief kon scoren, groeide in rap tempo uit naar meerdere regio’s en met deals die heel in Noord-Holland te verzilveren waren.

Maar de diverse regio’s hanteerden allen een eigen logo, het geheel werd een ratjetoe aan logo’s. Hoog tijd dus voor een nieuwe stap! Want als je de beste en meeste deals van Noord-Holland wilt aanbieden, heb je daar natuurlijk ook de beste tools voor nodig.

De regio’s zijn samengesmolten tot één; RegioDeals. Wij ontwikkelden een helder, herkenbaar en frivool logo met een ondersteunende slogan die triggert; Effe korting klikken. De bijhorende social media-kanalen zijn samengevoegd en opgetuigd, huisstijlitems en uitingen zijn omgetoverd en de naamswijziging is groots gevierd!

De grootste verandering heeft plaatsgevonden bij de website. Deze heeft een complete metamorfose ondergaan, waarbij er een uniek reserveringssysteem is gelanceerd en waarbij het gebruiksgemak centraal staat. En als klap op de vuurpijl is er een unieke app gebouwd, zodat jouw deal nu altijd bij de hand is!

Een relaxte wellnessdag, luxe overnachting of heerlijk diner? Eerst even RegioDeals checken!

  • Huisstijl
  • Identiteit
  • Website
  • App

Ook bouwen aan een sterk merk, met een eigen gezicht?

kom verder