Kom verder bij elkaarmet je ideemet je verhaalspringenvooruitdan je dachtnaar buitenmet je bedrijfmet je vraagonlinemet filmin de kerkgroeier

De lekkerste box
voor kerst
in de klas

Kerst Knabbelbox

Tijdens de coronaperiode is de Kerst Knabbelbox ontstaan; een feestelijke doos vol voorverpakte lekkernijen. Het biedt een oplossing voor de jaarlijkse kerstviering die wegens de corona-maatregelen lastig te vieren was. De kerstmaaltijd is voor kinderen een jaarlijks hoogtepunt. Ze versieren de klas, fantaseren over het eten en doen hun best om chic voor de dag te komen. De Kerst Knabbelbox maakt elke kerst nóg wat feestelijker.

En dat is niet alles! Ook bevat de box een knutselopdracht waarmee kinderen prijzen kunnen winnen. Én aandacht voor een goed doel. Samen met Jasmijn Karsten-Heuzer uit Hoorn (directeur basisschool) sloegen wij de handen ineen en bedachten de Kerst Knabbelbox; geweldig alternatief voor de traditionele kerstlunch op school. Met ook de hulp van Kidsweek, is de Kerst Knabbelbox samen tot stand gekomen.

Naast een website met webshop waar de Kerst Knabbelbox direct besteld kan worden, hebben we de volledige huisstijl en branding op ons genomen, inclusief de productie van de boxen. We gingen tijdens dit project alleen nog een stapje verder, door ook het inkoopbeheer en het verpakken op ons te nemen én om tot slot het transport naar de scholen te regelen. Afgelopen jaar zijn er ruim 18.000 Kerst Knabbelboxen de deur uit gegaan.

Wij blijven alle vrijwilligers die ons hierbij hebben geholpen, bedanken.

  • Branding
  • Huisstijl
  • Website
  • Webshop
  • PR
  • Social media
  • Productie

Advertising

Door middel van een social media campagne op Facebook en Instagram hebben wij de verkoop kunnen maximaliseren. Daarnaast hebben we een mooi bedrag behaald voor het goede doel.

Formulieren

De Kerst Knabbelbox kan je direct bestellen via de website, is eenvoudig te betalen via het online betaalsysteem en ook de knutselopdracht is makkelijk te uploaden. Door middel van het uploaden, maken de kinderen kans op een mooie prijs!

Ook bouwen aan een sterk merk, met een eigen gezicht?

kom verder