Kom verder bij elkaarmet je ideemet je verhaalspringenvooruitdan je dachtnaar buitenmet je bedrijfmet je vraagonlinemet filmin de kerkgroeier

bruiloft
Groeier en
OneStep

Wat is een betere plek om twee geliefden in de echt te verbinden dan een prachtig gerenoveerd kerkgebouw? Het is daarom met grote vreugde dat wij het huwelijk tussen Groeier uit Blokker en digital partner OneStep uit Medemblik aankondigen.

De huwelijksvoltrekking vindt plaats op 1 januari 2022 in de voormalige Sint Michaëlkerk, tegenwoordig beter bekend onder de naam Blokkerk. Met ingang van die datum zal OneStep intrekken bij de creatieven, strategen en techneuten van Groeier.

Uitzet

De uitzet van OneStep liegt er niet om: vijf bevlogen mensen met een verbluffende hoeveelheid kennis en kunde als het gaat om apps, webapps, API’s en softwareoplossingen op maat. Van huwelijkspartner Groeier kan hetzelfde gezegd worden: 10 al net zo bevlogen mensen die een slimme mix van on- en offline middelen inzetten om bedrijven te helpen groeien.

Uitbreiding dienstenpakket

Voor de klanten van Groeier betekent het huwelijk een flinke uitbreiding van het dienstenpakket en meer spierballen op het gebied van websiteontwikkeling. De klanten van OneStep kunnen ook in de toekomst blijven rekenen op de kwaliteit die ze gewend zijn. Bovendien kan Groeier bijdragen aan de branding en verdere groei van hun onderneming.

Logische stap

De prille echtelieden stappen niet halsoverkop in het huwelijksbootje: zij hebben een lange verlovingsperiode achter de rug. Al langere tijd trekken Groeier en OneStep samen op, met vele mooie projecten tot gevolg. Wanneer twee partners elkaar zo goed aanvullen, is een huwelijk een logische vervolgstap.

Het bruidspaar vertelt graag persoonlijk hoe hun huwelijk jouw bedrijf of organisatie verder kan brengen.

Bel 0229 504 802 of mail naar komverder@groeier.nl.