Vacature accountmanager

Wij zoeken een paulus

Ken je Paulus? Nee, niet de boskabouter, de apostel. Die bouwde eigenhandig het jonge christendom uit van een obscure sekte tot een religie met wereldomspannende potentie. Paulus was min of meer de accountmanager van de Heer. Zo iemand zoeken we, maar dan op het gebied van online marketing en reclame.

Nou loopt er een leuk lijntje van Paulus naar Groeier. We zitten namelijk in een voormalige kerk in het Noord-Hollandse Blokker. Die we uiteraard de ‘Blokkerk’ hebben gedoopt, maar dat terzijde. Waar vroeger de verlokkingen van het hiernamaals werden bezongen, prediken we nu de kracht van online in het ‘altijd aan’-tijdsgewricht van het eeuwige ‘hier en nu’.

Wat minder bijbels geformuleerd: we laten bedrijven groeien met een uitgekiende mix van middelen op basis van een ijzersterk idee.

En we hebben een Paulus nodig voor het uitbouwen en versterken van onze klantportefeuille op het gebied van zakelijke dienstverlening, retail en non-profitorganisaties.

We vertellen je niets nieuws

Je hebt minimaal twee jaar ervaring als accountmanager bij een online marketing- of reclamebureau (of in een soortgelijke setting), dus we hoeven jou niet te vertellen wat je gaat doen. Dat weet je al. We hoeven je ook niet te vertellen hoe belangrijk het is dat je op de hoogte bent van de trends en ontwikkelingen. Je volgt immers alles wat met digital en social te maken heeft op de voet. En dat je die inzichten vertaalt naar interessante kansen voor klanten en prospects hoeven we al helemaal niet te benoemen. Dat doe je iedere dag.

Je bent goed met targets en budgetten en nog beter met klanten. Ze hoeven niet van je te houden, maar ze bekeren tot het evangelie van Groeier is toch wel het minste. Je voelt feilloos aan waar ze behoefte aan hebben en weet dat aan een doordachte strategie te koppelen. Inclusief analyse, rapportage en presentatie van behaalde resultaten (zowel in- als extern). Maar wederom: we vertellen je niets nieuws.

Je werkt nauw samen met ons creatieve team en bent de verbindende schakel tussen hun kennis, kunde en compromisloze creativiteit enerzijds, en de behoeften en belangen van onze klanten anderzijds. De vaardigheden die je voor dit alles nodig hebt beheers je tot in de puntjes. We hoeven je uiteraard niet te vertellen welke dat zijn, maar zien ze graag terug in je motivatie.

Nog even over ons

We zijn wars van gebakken lucht en varen dwars op de waan van de dag. Getrokken uit de klei van West-Friesland, zeg maar. De Blokkerk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer, maar ligt wel buiten de ring van Amsterdam. Als je dat te spannend vindt, kun je beter niet reageren. Ons team heeft momenteel negen Groeiers en we hebben de ambitie om – met jouw hulp – nog stukken groter te worden.

Terug naar jou

We bieden je een fulltime dienstverband, maar over minder uren kunnen we het ook hebben. Het salaris is niet marktconform, net als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Ja, dat lees je goed: niet marktconform. Want als je echt wat meebrengt, zijn we bereid daar iets tegenover te stellen. Verder krijg je nogal veel vrijheid, en verwachten we daar verantwoordelijkheid voor terug.

Ga jij onze vreugdevolle boodschap verkondigen en zieltjes winnen voor het evangelie van Groeier? Stuur je motivatie met cv naar paulus@groeier.nl. Vragen? Bel Frank: 06-46 99 34 69